3D Evolution, Bucureşti

Pagină verificată, actualizată în 09.07.2020

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
3Devomag.ro
Nr. de înmatriculare
J40/8544/2012
CIF
30470306

Descriere

Magazin Online de insecticide, raticide si produse de curatenie profesionale. Compania noastra vine in sprijinul clientiilor, in combaterea insectelor, rozatoarelor(soareci si sobolani) comercializand o gama variata de produse profesionale destinate urmatoarelor arii de utilizare: locuinte, unitati HORECA, depozite, hale, sedii, precum si a spatiilor in aer liber.


Profil lung
Afla la ce te expui Riscurile prezentei gandacilor Prezenta gandacilor in casa constituie o problema nu doar extrem de neplacuta, ci si periculoasa avand in vedere ca acestia sunt purtatori de microbi care pot conduce la diferite boli grave, inclusiv salmonella, dizenterie, febra tifoida şi gastroenterita. Riscul este ridicat in special in casele cu copii, batrani sau bolnavi. De asemenea, excrementele provoca eczeme si astm. Cercetarile au confirmat si faptul ca rozatoarele joaca un rol major in mentinerea infectiei cu Salmonella enteritidis si typhimurium in fermele de pasari, actionand ca principal factor diseminator al infectiei. In plus, porcii se pot infesta cu parazitul Trichinella spiralis consumand cadavre de sobolani morti, fiind astfel expusi si oamenii la contractarea trichinelozei, o boala parazitara destul de grava. În funcţie de natura şi scopul ei, o dezinsecţie poate fi: - Profilactica, de prevenire, şi are ca scop împiedicarea apariţiei şi răspândirii insectelor dăunătoare.
În mod uzual dezinsecţia profilactică se face o data la un intzerval de cel puţin 3 luni dar nu mai mult de 6 luni. - Curativa, de eliminare, şi are ca scop distrugerea definitivă a insectelor dintr-un spaţiu infestat. În cazul unei infestări grave, dezinsecţia trebuie să se realizeze repetat cu o frecvenţă de 10-15 zile, şi trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsecţii profilactice. Despre dezinsecţie: - Dezinseţia este ineficientă şi chiar contraindicată în vecinătatea unor spaţii infestate. În astfel de cazuri trebuie eliminat focarul de infestare printr-o dezinsecţie curativă asupra zonei infestate.
De exemplu, într-un bloc în care apartamentele sunt invadate de gândaci din subsol, este obligatorie dezinsecţia subsolului pentru a elimina gândacii din apartamente. Dezinsecţia numai în apartamente va avea totuşi efect, insa pt o perioada scurta. Noi venim in sprijinul d-voatra oferindu-va o gama larga de produse profesionale!
Cuvinte cheie:
Deratizare, Dezinsectie, Otrava sobolani, Magazin online insecticide
Servicii
Dezinsectie-deratizare, Insecticide, Raticide si produse de curatenie
Localităţi servite
Livram inBucuresi si in toata tara prin intermediul Urgent -curier
3D Evolution apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre 3D Evolution!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Adrian Ciutan
VÂNZĂRI

Trimite mesaj

0730126191

0730126191