Alpha Bank Bucuresti Agentia Coposu, Bucureşti

actualizată în 21 februarie 2020

Orar cu publicul

Acest orar ar putea fi influențat de restricțiile legate de coronavirus emise de guvern.
miercuriMi
09:00 – 17:00
joiJ
09:00 – 17:00
vineriV
09:00 – 17:00
sâmbătăSÎnchis
duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 17:00
marţiMa
09:00 – 17:00
Este deschis.
Închide peste  3 h 8 min.
3 h 8 min

Descriere

In universul nostru, al serviciilor financiare, suntem atenti la tot ceea ce ne inconjoara si aceasta ne permite sa intuim ce urmeaza. Astfel, suntem capabili sa oferim solutii ce-i poarta pe clientii nostri cu un pas inaintea tuturor. Suntem transparenti si directi.
Noi credem ca intr-un parteneriat nu trebuie sa existe secrete. Credem in efortul comun pentru a gasi cea mai buna solutie.
Pentru noi, sa le oferim clientilor nostri servicii financiare inseamna sa evoluam impreuna.


Profil lung
Alpha Bank este astazi una din primele banci comerciale cu capital strain din Romania. Banca face parte din Grupul Alpha Bank Group, cel mai mare grup al sectorului privat din Grecia si a doua banca comerciala din intregul sistem. In martie 1994 departamentul de banking al firmei si-a schimbat denumirea in "Alpha Credit Bank". La 11 aprilie 2000 fuziunea Bancii Ioniene a fost aprobata prin absorbtie de catre Alpha Credit Bank. Denumirea noii banci, rezultata in urma fuziunii, este Alpha Bank. Avand in prezent peste 2500 de angajati, Banca ofera o gama larga de servicii si produse atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice cat si pentru sectorul de corporate, printr-o larga retea de sucursale situate in Bucuresti si alte orase mari din tara. ALPHA BANK ROMANIA a inregistrat o dezvoltare puternica si performante foarte bune. Succesul se datoreaza in principal avantajelor competitive.
Credem in evolutie. Suntem optimisti. Vrem ca oamenii sa ajunga oricat de departe isi propun si suntem aici pentru a face ca aceste lucruri sa se intample. Chiar daca, aparent, lucram doar cu cifre si bani, ancorati fiind in rational, munca noastra inseamna si sa fim un catalizator pentru cei care isi doresc sa evolueze. Ne dorim sa mergem mai departe, impreuna cu ei. Totul porneste de la fixarea unui scop. Il atingem si apoi ne dorim mai mult.
Pentru ca tu sa poti merge mai departe, cream drumuri care nu existau. Pentru ca tu sa nu te opresti niciodata, distrugem limite ce pareau de nedepasit. In esenta, flexibilitatea este primul pas spre autoperfectionare. Este pasul spre evolutie. Nu incetam sa cautam solutii mai bune.
Cuvinte cheie:
Bancă, Imprumuturi bancare, Depozit, Credit pentru locuinta
Produse
credite, depozite, carduri, POS, Alpha Pensionar, Alpha Access, Alpha Connect, Alpha Explore, Alpha Student, Alpha Salary, Alpha Housing Refinance, Alpha Housing Standard, Ansambluri Rezidentiale, Alpha Depozitul pe plus, Depozitul Tu Decizi, Alpha Premier, Alpha Tax Protect, Alpha Avans, Alpha Dreams, Alpha Progressive, AlphaCard Visa Gold, AlphaCard Visa Credit, Alpha MasterCard Credit, Alpha MasterCard Co-branded, AlphaCard Enter More Visa, AlphaCard Enter Visa, Alpha IMMturism, Alpha Cash Collector
Servicii
internet banking, Alpha Click, Alpha Custom, transfer bancar
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Alpha Bank Bucuresti Agentia Coposu apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Alpha Bank Bucuresti Agentia Coposu!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Strada Sfanta Vineri Nr. 21 A, Parter
  030204  Bucureşti
  0373 514 227
 2. Strada Sfânta Vineri Nr. 21
  030202  Bucureşti
  021 326 3180
 3. Bulevardul Corneliu Coposu 4
  030167  Bucureşti
  0372 503 360
 4. B-Dul. Corneliu Coposu Nr. 4, Bl. 105B
  030605  Bucureşti
  021 308 3682
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere