Azzurro Construct SRL, Bucureşti

actualizată în 19.05.2020

Orar cu publicul

Programul de lucru poate să difere
vineriV
09:00 – 17:00
sâmbătăSÎnchis
duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 17:00
marţiMa
09:00 – 17:00
miercuriMi
09:00 – 17:00
joiJ
09:00 – 17:00
Este deschis.
Închide peste  1 h 4 min.
1 h 4 min

Descriere

Rafinamentul, Eleganta si Precizia finisajelor reprezinta un standard greu de atins pe o piata intr-o continua expansiune cum este cea din Romania. Colectivul nostru tanar va sta la dispozitie pentru a veni in intampinarea asteptarilor dumneavoastra.


Profil lung
Societatea noastra dispune de: o resurse umane calificate pentru proiectarea si executia oricarui model de usa si tip de mobilier. o retea informatica în dezvoltare bine structurata si dotata care permite obtinerea informatiilor si luarea deciziilor cu operativitate. o capacitati de productie corespunzatoare si flexibile capabile sa se adapteze cu usurinta la cerintele pietei. o spatii bine organizate si dotate pentru depozitarea materialelor, semifabricatelor si produselor finite.
Cuvinte cheie:
Usi de interior, Usi de intrare, Usi din lemn, Montaj aer conditionat, Service aer conditionat, Ventiloconvectoare, Instalare aer conditionat, Perdele de aer, Umidificatoare, Dezumidificatoare, Purificatoare de aer, Service frigidere, Aer conditionat tavan, Recuperatoare de caldura, Usi la comanda, Aer conditionat caseta, Aer conditionat duct, Usi furnir natural, Aer conditionat perete, Service lazi frigorifice, Aer conditionat coloana, Aer conditionat multi-split, Service camere frigorifice, Usi interior furniruite
Azzurro Construct SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Azzurro Construct SRL!

Împărtășește-ți experiența!