Blossom Dress, Bucureşti

Blossom Dress
Strada Profesor Ion Bogdan Nr. 8
Bucureşti
Celular:
0723339504
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Blossom Dress reuneste sub acelasi acoperis cele mai romantice, nonconformiste si de calitate rochii de mireasa.Materialele naturale si modelele couture din magazinul nostru incearca sa educe si sa transforme conceptul de nunta existent in Romania printr-un design original. Toate rochiile si accesoriile noastre sunt create de designeri romani cu experienta in domeniu, care cu siguranta vor satisface cele mai exigente gusturi. Indragosteste-te de BLOSSOM DRESS!

  1. Produse şi servicii

Profil lung
Blossom Dress va propune un nou concept in tendintele si moda romaneasca in ceea ce priveste rochiile de mireasa. La Showroom-ul nostru gasiti rochii de mireasa si rochii de seara unicat, create de designeri romani : Luminita Cosleacara, Romana Ghita, Teodora Baciu, Raluca Shneider. Atat rochiile de mireasa cat si rochiile de seara sunt concepute pentru diferite gusturi si siluete, astfel incat cu siguranta la noi va veti gasi rochia de mireasa mult visata sau rochia de seara care va va face sa straluciti. Blossom Dress reuneste sub acelasi acoperis rochii de mireasa din materiale naturale, rochii pe care le puteti admira in catalogul nostru purtate de tinerele actrite : Aylin Cadar, Ela Prodan, Ioana Picos, Steliana Balacianu, Ingrid Bisu si Crina Semciuc. Rochia de mireasa Blossom Dress este o rochie dramatica, o rochie de calitate si de bun gust.
Cuvinte cheie:
Rochii, Rochii de mireasa, Rochii de seara, Mireasa, Rochii unicat, Magazin de rochii de mireasa, Atelier de rochii de mireasa, Designeri romani, Blossom dress, Nuntă, Showroom rochii mireasa
Blossom Dress apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Blossom Dress!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook