CMI Dr. Arsene Maria-Gianina, Bucureşti

CMI Dr. Arsene Maria-Gianina
Str. Vasile Toneanu, nr 20, In incinta Clinicii Persepolis
031441 Bucureşti - Sector 3
Celular:
0745066412
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

CIF
35834190

Descriere

Dacă îţi doreşti un medic de familie tânăr, dar cu suficientă experienţă clinică (atât cu adulţi cât şi cu copii) şi la curent cu noutăţile medicale, un medic care vorbeşte pe înţelesul tău, care te ascultă şi vrea să te cunoască, un medic pe care îl găseşti disponibil atunci când ai cel mai mult nevoie de el, care respectă programările şi nu te face să aştepţi cu orele în faţa uşii cabinetului, acum ai posibilitatea să te înscrii pe listele cabinetului meu.


Profil lung
Am vrut de cand eram mica sa devin medic. Am pastrat dorinta si cand mi-am dat seama de limitarile meseriei: sunt momente cand incerci totul pentru un pacient si nu reusesti sa-l salvezi. M-am consolat cu gandul ca, daca faci tot ce este omeneste posibil si totusi pacientul moare, sufletul sau se intoarce la Dumnezeu. Asta trebuie sa nu uite atat medicul, cat si pacientul. De aceea am renuntat la medicina practicata in spital si am ales medicina de familie.
In cabinetul meu, insist pe preventie si profilaxie. Nu trebuie sa asteptam sa devenim bolnavi si atunci sa ne adresam medicului. Sanatatea se pastreaza avand grija de suflet si de trup. Gandirea pozitiva, inlaturarea gandurilor negre, transformarea unui gand/sentiment negativ intr-unul pozitiv si, nu in ultimul rand, rugaciunile ne induc mesaje benefice in tot corpul. Acestea fac subconstientul nostru sa determine organismul sa produca substante/hormoni care mentin starea de sanatate, care lupta cu celulele atipice/canceroase. Gandirea negativa, depresiva, alaturi de stres, toxice din tutun, alcool, hrana necorespunzatoare, duc la producerea in organism de radicali activi, celule atipice/ canceroase care, daca reusesc sa se aglomereze intr-o zona si sa capete vascularizatie proprie, formeaza o tumora benigna sau maligna.
Omul trebuie sa se afle permanent in garda, sa se cerceteze: daca se alimenteaza corect, gandeste corect sau lasa rautatile sa-i distruga sufletul, daca are vreo afectiune pentru care trebuie consultat medicul, daca are vreun comportament riscant pentru sanatate, la care ar trebui sa renunte. Medicul de familie poate, prin relatia mai apropiata pe care ajunge sa o aiba cu pacientul, fata de un medic din spital, sa-l ajute pe acesta sa aiba o stare de sanatate cat mai buna. Daca patologia pacientului necesita internare in spital sau colaborare cu alti medici specialisti, am grija ca pacientii sa ajunga "pe maini bune".
Cuvinte cheie:
Medici de familie
Localităţi servite
Bucuresti
Limbi străine vorbite
Engleza
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
CMI Dr. Arsene Maria-Gianina apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre CMI Dr. Arsene Maria-Gianina!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Maria-Gianina Arsene
URGENŢĂ

Trimitere mesaj

0745066412

  Facebook

  Firme similare în apropiere

  1. Calea Dudeşti Nr. 104-122, Ap. 159
   031087  Bucureşti
  2. Calea Dudeşti Nr. 104-122, Et. 1, Ap. 161
   031087  Bucureşti
  3. Calea Dudeşti Nr. 104-122
   031087  Bucureşti
  4. Strada Brăiliţa Nr. 1, Bl. V1, Sc. 1, Ap. 1
   031455  Bucureşti
  5. Calea Dudesti Nr. 102-104
   031087  Bucureşti
  6. Calea Dudesti Nr. 102-104
   031087  Bucureşti
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere