Consiliul Concurentei, Bucureşti

1 Recenzie
Consiliul Concurentei
Piaţa Presei Libere Nr. 1
013701 Bucureşti - Sectorul 1
021 318 1198
021 405 4420
021 318 4908
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Consiliul Concurentei reprezinta România în relatiile cu organizatiile si institutiile internationale de profil si coopereaza cu autoritatile de concurenta comunitare si extracomunitare. Ca urmare, Consiliul Concurentei a fost desemnat de Guvernul României sa coordoneze negocierea Capitolului 6 "Politica concurentei" în procesul de aderare a României la Uniunea Europeana.


Descriere limbă străină
Competition Council is an autonomous administrative body aimed at protecting and stimulating competition in order to ensure a normal competitive environment, with a view towards the consumers' interests. Competition Council's role has two major dimensions: a corrective dimension - restoring and maintaining a normal competitive environment and a preventive dimension - monitoring markets and observing the behaviour of the actors participating in such markets.
Cuvinte cheie:
Instituţii de Interes Public, Ajutor de Stat
Publicaţi imagini

Păreri

dobrea florin
concurenta

, cu mai mult de 6 luni în urmă

terbuie verificat mai in asam blu concurenta intre firme. se pare ca acum se poate intelegerile intre marii producatori, se fixeaza preturile cum doresc dansii, toti pe o aceiasi linie si de suferit suferim noi, cumparatorii.

Scrie o părere pentru Consiliul Concurentei!

Cunoşti firma Consiliul Concurentei? Împărtășește-ți experiența!