Constant Contabexpert SRL, Bucureşti

Constant Contabexpert SRL
B-Dul. Iuliu Maniu Nr. 8A
061072 Bucureşti - Sector 6, Cartier Militari
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum o lună

Descriere

SC Constant Contabexpert Srl -va ofera servicii complete de contabilitate care vine in intaminarea clientilor cu servicii de inalta calitate si profesionalism .Sc Constant Contabexpert Srl- Societate de contabilitate si expertiza contabila autorizata de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania sub nr.004703 / 23.02.2008 furnizeaza servicii de inalta competenta, adaptate profilului de activitate al beneficiarului precum si legislatiei specifice in vigoare.


Profil lung
SERVICII OFERITE: 1. Contabilitate: - intocmirea bilantului contabil, a declaratiilor privind taxele si impozitele, a fiselor fiscale; - intocmirea declaratiilor fiscale si a situatiilor financiare; - consultanta si asistenta pentru organizarea contabilitatii primare, a emiterii si receptiei documentelor la sediul clientului. - alte servicii si lucrari financiar - contabile si de consultanta solicitate. -refacere evidente contabile 2.
Impozite si taxe: - consultanta privind fiscalitatea la nivelul organizatiei dv; - intocmire Declaratie unica 112 si transmitere electronica - impozitul pe profit; - optimizarea impozitelor de plata si solutii pentru minimizarea acestora in concordanta cu legile in vigoare. - asistarea clientului in cazul verificarilor efectuate de organele de control ale statului 3. Salarizare Alte servicii: -contabilitate si administratie asociatii de proprietari, intocmirea si depunerea tuturor rapoartelor prevazute de legislatia in vigoare in domeniu - contracte de munca, evidenta personal, transmitere REVISAL - servicii de administratie pentru asociatiile de proprietari prestate de personal autorizat conform legii - expertize contabile - elaborarea rapoartelor financiare necesare pentru obtinerea de credite; -servicii de inregistrare de mentiuni la OF.
Registrului Comertului pentru :Suspendare activitate, modificari administratori, prelungire sediu, etc . Tarifele se negociaza in functie de volumul de lucrari, documente de prelucrat, complexitate.
Cuvinte cheie:
Consultanta financiara, Servicii de contabilitate, Bilant, Salarizare, Refacere evidente, Depunere declaratii anaf, Servicii pentru asociatii ONG, Servicii pentru asociatii propietari, Transimitere revisal
Localităţi servite
Bucuresti si sector agricol ILFOV
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
Constant Contabexpert SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Constant Contabexpert SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Gheorghe Porneala
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

0745600909


  Camelia Mioara Ispas
  MANAGEMENT

  Trimitere mesaj

  0722943923

  0722943923

   Firme similare în apropiere

   1. Bulevardul Iuliu Maniu 17, Bl. 21P, Sc. 2, Ap. 53
    061075  Bucureşti
   2. B-Dul. Iuliu Maniu Nr. 6
    061072  Bucureşti
   3. B-Dul. Iuliu Maniu Nr. 7
    061677  Bucureşti
   4. B-Dul. Iuliu Maniu Nr. 7
    061072  Bucureşti
   5. Strada Veteranilor 25, Bl. D1b, Et. 1, Ap. 7
    060922  Bucureşti
   6. Mihaela Ruxandra Marcu Nr. 5 Bl. C7 Sc. 2 Et. 5 Ap. 57
    061524  Bucureşti
   7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere