Daniela Dumitru Cabinet Individual de Psihologie, Bucureşti

Pagină verificată, actualizată în 19.05.2020

Orar cu publicul

Programul de lucru poate să difere
miercuriMi
09:00 – 20:00
joiJ
09:00 – 20:00
vineriV
09:00 – 20:00
sâmbătăSÎnchis
duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 20:00
marţiMa
09:00 – 20:00
Este deschis.
Închide peste  3 h 12 min.
3 h 12 min

Descriere

Psihoterapie si Consiliere psihologica pentru copii, adolescenti, adulti, cuplu si familie, grupuri. Educatie pentru sanatate prin revista PSIHO-DADUM, revista lunara GRATUITA ce contine articole din domeniul psihologiei si psihoterapiei precum si evenimentele organizate de Daniela Dumitru Cabinet individual de psihologie.


Profil lung
Cred ca noi, ca reprezentanti ai speciei umane, suntem pretiosi, unici, in continua dinamica, in esenta desavarsiti, chiar daca suferim ori situatiile prin care trecem nu par a ne fi favorabile. Fiecare din noi suntem principalii arhitecti ai propriilor noastre schimbari si suntem cei ce detinem abilitatile si resursele necesare pentru propria noastra insanatosire. Doar propriile rezistente ne impiedica sa fim cei mai buni experti in vindecarea noastra. De aceea, in munca mea, iau in considerare unicitatea si diversitatea umana, abilitatile si resursele individuale ale clientilor mei, complexitatea nevoilor, a motivatiilor si a valorilor calauzitoare ale fiecaruia. M-am angajat la dezvoltarea si educatia omului privit ca intreg (corp, minte, suflet, spirit), misiunea mea fiind aceea de a ajuta, prin intermediul psihoterapiei integrative, pe cei care se confrunta cu diferite dificultati in viata lor personala, dar si pe cei care doresc sa se dezvolte personal sau spiritual.
In munca mea este foarte important sa fiu alaturi de omul sau de omuletul aflat in propria sa cautare. Eu ii numesc pe clientii mei ca fiind foarte curajosi, caci consider ca este un mare act de curaj sa recunoastem fata de noi insine si cu atat mai mult fata de altii, ca in viata noastra este timpul pentru schimbare si avem nevoie de ajutor. Este un mare act de curaj sa acceptam sa ne punem intr-o situatie vulnerabila, sa ne incredintam altcuiva, sa ne expunem o parte a sufletului in fata altcuiva, sa renuntam sa ne ducem singuri poverile, sa renuntam sa asteptam ca ele sa treaca de la sine. Este un mare act de curaj sa ne asumam responsabilitati si sa ne maturizam.
Si este un mare act de curaj sa ne punem fata in fata cu noi insine. Mie personal mi-a fost foarte greu. De aceea cred ca, atunci cand va puneti sperantele in ajutorul meu, in capacitatea si competentele mele de a va ajuta, este un act de mare incredere fata de mine, iar pentru mine este un act care ma onoreaza profund.
Cuvinte cheie:
Psihologie, Psihoterapie, Psihoterapie de cuplu, Psihoterapie individuala, Cabinet individual de psihologie, Psihoterapie de grup, Psihoterapie pentru copii
Daniela Dumitru Cabinet Individual de Psihologie apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Daniela Dumitru Cabinet Individual de Psihologie!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook