ELLE'S AEROBIC-FITNESS SCHOOL, Bucureşti

Pagină verificată, actualizată în 18.02.2020

Orar cu publicul

Programul de lucru poate să difere
luniL
16:30 – 22:00
marţiMa
16:30 – 22:00
miercuriMi
16:30 – 22:00
joiJ
16:30 – 22:00
vineriV
16:30 – 22:00
sâmbătăS
15:30 – 23:00
duminicăD
15:30 – 23:00
Este inchis.
Deschide peste  4 h 7 min.
4 h 7 min

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J40/15711/2005
CIF
17549136

Descriere

Desi suntem printre cele mai vechi cluburi sportive din Romania, pe noi ne-ai ocolit. Vrei un trup tip fitness? Vrei sa pierzi din kilogramele inutile? Vrei sa ai mai multa forta si echilibru? Vrei sa ai un corp armonios si tonifiat? Vrei sa ai succes in ceea ce-ti propui? Ai efectuat diverse "programe de antrenament sportiv personalizate de eliminare a tesutului adipos si tonifiere musculara" si nu ai avut rezultatele dorite? CORPUL tau e obosit, cu celulita, infometat si nu e tonifiat asa cum iti doresti? Daca raspunsul este afirmativ, atunci echipa ELLE'S te va ajuta sa indrepti aceste neajunsuri. Ce se urmareste: evolutia cresterii masei musculare, a mobilitatii, a rezistentei si fortei la efortul fizic, raportul intre masa musculara si cea adipoasa, raportul inaltime si greutate, simetria si proportionalitatea. Daca vrei sa ai probleme de sanatate, atunci du-te si lucreaza (invata) unde nu sunt absolventii (reprezentantii) scolii noastre de formare profesionala.


Profil lung
Serviciile ELLE'S Group Serviciile ELLE'S Aerobic-Fitness-Aqua Gym Club AGENDA CURSURILOR NOASTRE - PROMOTII SOC!!! Primele 100 abonamente, 20 de sedinte - 100 lei/luna. (valabil pentru clasele de la pct.A si pct.B.2) Clientii vechi beneficiaza de aceeasi promotie, chiar daca au expirat cele 100 de abonamente, timp de 4 luni. Ii rasplatim pentru fidelitatea lor.
TU alegi clasa sportiva, care ti se potriveste! Nu suntem sala de duzina, asa cum gasesti la orice pas, fie mai mica sau mai mare! Ne rezervam dreptul de a alege clientela! PROMOTII ABONAMENTE - IN FIECARE LUNA http://www.salaaerobicfitnessaquagympersonaltrainer-ellesclub.com/servicii.html ECHIPA cu PROFESIONISTI de ELITA! Lucreaza cu PERFORMERI sa devii PERFORMER! Programeaza-te pentru o conditie fizica de INVIDIAT! Preturi extrem de competitive si calitate maxima! Grabeste-te, inscrierile au inceput! Echipa ELLE'S, are in componenta sa, pe fondatorul-formatorul clubului sportiv Elena Sofronie (ELLES), si pe Doina Parvu (formator, antrenor si arbitru, kinetoterapeut), persoane autorizate, care formeaza instructori in domeniul sportului. Te invitam ACUM la noi, sa lucrezi cu reprezentantii (absolventii) scolii noastre! Avem reprezentanti in Romania si in afara ei! Noi iti explicam corect exercitiile, respiratia corecta, ordinea exercitiilor, grupa de muschi care se contracta si care se intinde, nr-ul serii si repetari pentru fiecare nivel de pregatire.
Iti GARANTAM CA NU VEI OBOSI SI VEI AVEA O STARE DE BINE! Iti CONSTRUIESTI, CONTUREZI si MODELEZI TRUPUL chiar din prima zi! TRUPUL tau va deveni FIT, SEXY si PUTERNIIC, asa cum ti-l doresti, fara sa te infometezi, sa obosesti sau sa recurgi la diuretice, ceaiuri de slabit sau anabolizante!
Cuvinte cheie:
Masaj, Salon de masaj, Homeopatie, Fitness, Acupunctura, Masaj anticelulitic, Aerobic, Masaj terapeutic, Masaj de relaxare, Cluburi de fitness, Arte martiale, Sala fitness, Sala de fitness, Karate, Masaj relaxare, Culturism, Zumba, Sali fitness, Scoala de arte martiale, Clinica de acupunctura, Club de intretinere fizica, Club de întretinere fizica, Scoala de karate, Tae bo, Dance, Yoga, Stretching, Biorezonanta magnetica, Sala aerobic, Gimnastica de recuperare, Personal trainer, Sport de performanta, Aqua gym, Kickboxing, Combat tone, Curs instructori aerobic-fitness, Curs instructori fitness si personal trainer, Gimnastica femei insarcinate, Gimnastica in apa, Gimnastica post si prenatala, Publicitate pe site, Step-aerobic
Localităţi servite
Bucuresti, Snagov, Ilfov,
Metode de plată disponibile
 • American Express
  American Express
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • PayPal
  PayPal
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
ELLE'S AEROBIC-FITNESS SCHOOL apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre ELLE'S AEROBIC-FITNESS SCHOOL!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Elena Sofronie
RELAŢII CU PUBLICUL

Trimite mesaj

0771734952

0724217487