Folie auto LLumar, Bucureşti

Folie auto LLumar
Soseaua Giurgiului 269A
040666 Bucureşti - Sector 4
Telefon:
021 - 451 0630
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Suntem o firma care incerca sa se impuna pe piata romaneasca prin calitatea serviciilor oferite si prin atasamentul pozitiv fata de client. Cursurile efectuate in strainatate si experienta acumulata este garantia pe calitatea lucrarilor prestate la standard inalt. In scurt timp ne-am creat o imagine foarte buna in randul clientilor iar multi dintre ei au defenit clienti fideli. LLUMAR - este lider pe plan mondial in productia folii-lor pentru geamuri plane si auto, fiind singurul producator de folii auto care dispune de o uzina capabila sa efectueze toate operatiunile technologice intr-un singur loc, prin acesta asigurand un control al calitatii mult mai ridicate. Folii-le antiefractie, protectie solara, UV si decorative sunt produse in SUA si Marea Britanie cu respectarea stricta a normelor tehnologice, in conditii ideale, dispunand de certificare ISO 9001, folii auto.


Profil lung
LLUMAR - este cela mai mare si recunoscut producator de folie auto pentru geamuri plane si auto(geamuri fumurii legale). LLUMAR este de asemenea singurul producator in domeniu care efectueaza toate operatinuile tehnologice de fabricare a folie auto pentru geamuri, exclusiv in fabrica lor. Masinile cu geamuri fumurii legale prin aplicarea de folie auto pe geamuri dau un aspect placut. Avand aplicata folie auto pe geamuri ai protectie solara prin beneficiile oferite de stratul de filtrare al razelor UV pe care il contine folia auto solara. Montarea de folie auto antiefractie si geamurile fumurii legale pe care le poti obtine la firma noastra se efectueaza in conformitate cu standardele cerute de catre CPFilms Inc.
Din ce in ce mai multi proprietari de masini din tara noastra si-au aratat interesul pentru a conduce o masina cu geamurile fumurii prin montarea de folie auto solara. E timpul sa te bucuri de avantajele oferite de a conduce o masina cu geamuri fumurii legale. Noi aplicam folie auto autorizata si montam aceasta folie in conformitate cu legea. Montam folie auto care in prealabil a fost omologata de Registrul Auto Roman.
Avem experienta in montarea de folie auto omologata de peste 6 ani si oferim garantie pe serviciile noastre. Prin parteneriatul nostru in procurarea de folie auto omologate de la LLUMAR oferim un standard de calitate ridicat. Montarea de folie auto antiefractie ofera un grad foarte inalt de protectie a masinii dar si lucrurilor care au fost uitate peste noapte in masini.Folie antiefractie
Cuvinte cheie:
Alarme auto, Difuzoare, Statii radio, Folie auto, Amplificatoare, Folii decorative, Incarcare freon auto, Senzori de parcare, Folii cladiri, Subwoofere, Folie auto llumar, Instalatie xenon, Radio CD, Folie carbon, Folie auto omologata RAR, Accesorii xenon, Car kituri, DVD dedicate
Folie auto LLumar apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Folie auto LLumar!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Şoseaua Giurgiului Nr. 269A, Bl. S4
  040666  Bucureşti
 2. Şoseaua Giurgiului Nr. 265A
  040666  Bucureşti
 3. Şoseaua Giurgiului Nr. 212
  040665  Bucureşti
 4. Strada Anghel Moldoveanu Nr. 3
  041085  Bucureşti
 5. Strada Ilie Oprea Nr. 9
  041054  Bucureşti
 6. Ilie Oprea Nr. 11
  041054  Bucureşti
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere