Golden Mondial Corporation, Bucureşti

www.goldenromania.ro este locul de unde poti cumpara afacerea care ti se potriveste sau poti sa iti vinzi afacerea ta actuala in cele mai avantajoase conditii financiare.
actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Orar cu publicul

miercuriMi
08:00 – 18:00
joiJ
08:00 – 18:00
vineriV
08:00 – 18:00
sâmbătăS
08:00 – 18:00
duminicăDÎnchis
luniL
08:00 – 18:00
marţiMa
08:00 – 18:00
Este inchis.
Deschide peste  10 h 58 min.
10 h 58 min

Descriere

GOLDEN MONDIAL CORPORATION actioneaza pe piata romaneasca si internationala ca un intermediar intre vanzatorul si cumparatorul de afaceri. Ne asumam responsabilitatea de a-i pune fata in fata, obiectivul nostru final fiind acela de a vinde afaceri. Daca esti un om de afaceri de succes si intentionezi sa iti extinzi investitiile sau esti o persoana increzatoare in fortele proprii si vrei sa iti iei destinul in propriile maini refuzand sa iti mai consumi capacitatile pentru altii, aici este locul potrivit unde vei gasi cele mai bune oportunitati de investitii. Asiguram accesul spre cele mai noi si mai profitabile afaceri de vanzare. GOLDEN MONDIAL CORPORATION ofera prin expertii sai servicii de comunicare interna si externa, consultanta si diagnostic in management organizational, in scopul masurarii rentabilitatii economice a societatilor client.


Profil lung
GOLDEN MONDIAL CORPORATION lucreaza pentru a-ti gasi afacerea care iti place si care te face sa te simti confortabil. Tu, ca si ceilalti cumparatori de afaceri ai viziunea de a-ti fi propriul tau sef si de a lua propriile decizii. Afacerea pe care te-ai hotarat sa o conduci trebuie sa corespunda cu propriile tale idealuri si idei, si, ceea ce este cel mai important, afacerea pe care o cumperi trebuie sa produca profit pentru tine. GOLDEN MONDIAL CORPORATION lucreaza pentru a-ti vinde afacerea cat mai avantajos.
Adesea, decizia de a-ti vinde afacerea este una dificila datorita puternicului impact personal si financiar. Vanzarea propriei tale afaceri poate sa reprezinte cea mai importanta tranzactie financiara pe care ai facut-o pana in prezent. GOLDEN MONDIAL CORPORATION iti pune la dispozitie lista celor mai noi afaceri de pe piata listate la vanzare, impreuna cu detalii importante care te vor ajuta sa apreciezi oportunitatea investitiei (ex.
locatie, domeniu de activitate, tipul tranzactiei, cifra de afaceri, profit net, active in proprietate, potential de dezvoltare, etc.).
Descriere limbă străină
GOLDEN MONDIAL CORPORTATION operates on the Romanian and foreign market as an agent between business seller and business purchaser, since 1926. We assume the responsibility of bringing them face to face, our final objective being to sell businesses. If you are a successful business man and intend to extend your investments or you are a self-confident person and willing to take your destiny in your own hands, refusing to waste your capacities for the benefit of others, this is the appropriate place where you will find the best investment opportunities. We ensure you the access to the newest and most profitable business for sale.
Cuvinte cheie:
Consultanta in afaceri, Afaceri, Business, GMC, Idei afaceri, Cumpara afacere, Dinu, Golden mondial corporation, Goldenromania, Vanzare afacere magazin alimentar, Vanzare afacere magazin de cosmetice, Vanzare afacere pizzerie, Vanzare afacere spalatorie auto, Vanzare bruterie, Vanzare fast food, Vanzare restaurant, Vinde afacere
Localităţi servite
ROMANIA (Bucharest) AND WEST EUROPE
Limbi străine vorbite
English, French And Italian
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Euro
  Euro
Golden Mondial Corporation apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Golden Mondial Corporation!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

GMC ROMANIA
MARKETING

  Produse și Servicii

  GMC-Romania
  GMC Romania ? Listam afacerile la vanzare pe site-ul www.goldenromania.ro, precum si pe site-urile partenere; ? Centralizam informatiile relevante si realizam o prezentare corespunzatoare pentru a promova afacerea la vanzare; ? Promovam afacerile listate, atat in Romania cat si in strainatate; ?
  Facebook

  Firme similare în apropiere

  1. Calea Victoriei Nr. 100, Ap. 18
   010094  Bucureşti
   021 303 9682
  2. Bulevardul Magheru Nr. 12-14, Bloc Patria, Parter
     Bucureşti
   0213 107 505
  3. Strada Dobrescu dem I. Nr. 4-6, Et. 3, Ap. 47
   040052  Bucureşti
   021 313 2800
  4. Strada Vasile Conta Nr. 3-5, Sc. A, Et. 9, Ap. 23
   020951  Bucureşti
   021 311 5023
  5. Strada George Enescu Nr. 27-29
   010303  Bucureşti
   021 311 3579
  6. Strada Dionisie Lupu Nr. 49
   010455  Bucureşti
   021 340 0430
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere