ING Office Stefan cel Mare Lizeanu, Bucureşti

1 Recenzie
ING Office Stefan cel Mare Lizeanu
Soseaua Stefan Cel Mare 56-58
020151 Bucureşti - Sector 2
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Obtii un credit de valoare suficient de mare deoarece orice alta persoana din familie poate deveni parte din contractul de credit de Nevoi Personale cu Ipoteca in lei sau in euro, in functie de nevoile tale. Se accepta ipoteca de rangul 2 pe o proprietate ipotecata deja in favoarea ING Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca de la ING iti permite sa-ti cumperi o casa, un teren sau sa o modernizezi pe cea in care locuiesti.

 1. Cariere
 2. Credite
 3. Licitatii bunuri imobile
 4. Sfaturi de economisire
 5. Sucursale si ATM-uri

Profil lung
Garantezi cu un imobil pe care tu sau oricine altcineva il are in proprietate si vrea sa garanteze pentru tine Procesul de acordare al creditului este transparent si flexibil.Beneficiezi de comisioane acceptabile si o dobanda atractiva.Permite achizitia de bunuri sau servicii, realizarea unor proiecte personale, refinantarea unor credite existente sau realizarea unor investitii imobiliare. Sa fie flexibila in asa fel incat sa corespunda nevoilor tale si/ sau ale familiei in orice moment pe durata de desfasurare a contractului. Sa acumuleze o anumita valoare la finalul contractului. Trebuie sa tii cont ca exista mai multe tipuri de asigurare: unele iti ofera protectie pe toata durata vietii, altele sunt valabile doar pentru un anumit numar de ani unele au componenta de economisire/ investitie, altele acopera numai decesul/ invaliditatea, fara a avea si o componenta de acumulare, unele ofera anumite beneficii si in cazul supravieturii, altele numai in cazul decesului.
Descriere limbă străină
ING's roots date back to the middle of the last century, when insurance and banking operations played a prominent role in the establishment of the Dutch financial sector. The Group was created in 1991 through the merger of the largest Dutch insurance company. This acquisition increased the brand recognition of ING around the world and strengthened its wholesale banking presence in the emerging markets. Through years, ING has grown into a versatile, international company. ING will continue along this path by providing excellent services through its existing businesses and by focusing on new business areas.
Cuvinte cheie:
Credite bancare, ATM, Bancă
Produse
ING Card Complet, ING Card Euro, ING Gold, Card de debit in lei, ING Depozit in Lei, ING Depozit in Euro, ING Depozit Bonus, Asigurare RCA, ING Vita Protect, ING Travel Protect, Asigurare locuinta, ING Credit Protect, card de salariu, ING Prima Casa
Servicii
Home'Bank, Internet banking, Mobile banking, ING Self'Bank
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
ING Office Stefan cel Mare Lizeanu apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Colceag Mirela
ING

, cu mai mult de 6 luni în urmă

La aceasta sucursala mi-am facut si ridicat cardul.Sunt profesionisti doar ca in urma acordului de a primii informatii de la ei , ma cam "bombardeaza" cu telefoane si e-mailuri despre promotiile, serviciile si produsele lor.

Scrie o părere pentru ING Office Stefan cel Mare Lizeanu!

Cunoşti firma ING Office Stefan cel Mare Lizeanu? Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Şoseaua Stefan Cel Mare Nr. 56, Bl. 38, Parter
  020122  Bucureşti
 2. Şoseaua Stefan Cel Mare Nr. 60, Bl. 41, Et. P
  020152  Bucureşti
 3. Strada Viitorului Nr. 197, Bl. 42, Parter
  020618  Bucureşti
 4. Şoseaua Stefan Cel Mare Nr. 54, Bl. 37, Parter
  020149  Bucureşti
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere