Interscript Traduceri, Bucureşti

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

INTERSCRIPT TRADUCERI este un birou de traduceri cu experienta din anul 2005 in domeniul traducerilor dedicate, particularizate si adaptate solicitarilor clientilor. INTERSCRIPT TRADUCERI va ofera urmatoarele tipuri de traduceri: Traduceri autorizate Traduceri juridice Traduceri financiare Traduceri medicale Traduceri legalizate Calitatea traducerilor efectuate de INTERSCRIPT TRADUCERI este cel mai important aspect in procesul de traduceri efectuate in cadrul biroului nostru, de aceea oferim garantia calitatii pentru fiecare proiect realizat de echipa noastra. La cererea dvs., fiecare traducere livrata de INTERSCRIPT TRADUCERI va fi insotita de un certificat care sa ateste conformitatea cu normele de calitate, precizie si corectitudine impuse de standardele europene in vigoare. Cu INTERSCRIPT TRADUCERI beneficiati de: - Calitatea traducerilor, garantata contractual; - Solutii personalizate; - Preturi accesibile; - Traduceri efectuate in regim de urgenta.


Profil lung
Biroul de traduceri INTERSCRIPT TRADUCERI ofera servicii de traducere companiilor, corporatiilor, organizatiilor, institutiilor, firmelor de avocatura, cabinetelor medicale. Aceasta oferta se adreseaza companiilor care au un volum mare si constant de traduceri.La incheierea unui parteneriat de cel putin un an cu biroul INTERSCRIPT TRADUCERI veti beneficia de avantaje multiple: Discount de pret si tarife neschimbate pe durata contractului, cu posibilitatea de prelungire a acestuia. AVANTAJE: - Veti sti intotdeauna dinainte cat trebuie sa platiti pentru o traducere. - Discount de preturi - Tarifele raman aceleasi, indiferent de evolutia cursului RON-EURO - Nu apar costuri sau comisioane noi. Prioritate in efectuarea traducerilor AVANTAJE: - Pentru ca sunteti client fidel si aveti contract cu noi, traducerile dumneavoastra au prioritate.
- Va efectuam traducerile chiar si in zilele nelucratoare, fara costuri suplimentare. - Selectie de traducatori care lucreaza numai pentru traducerea dumneavoastra. Timp de livrare a traducerii intotdeauna adaptat la solicitarea clientului AVANTAJE: - Daca se intampla sa aveti traduceri de maxima urgenta, puteti conta pe noi. - Numar mare de pagini tradus in timp scurt.
- Suntem in permanenta la dispozitia dumneavoastra. Conditii flexibile de plata AVANTAJE: - Plata in rate pe parcursul derularii procesului de traducere a lucrarii. - Livrare gratuita a traducerilor la sediul dvs. Confidentialitatea datelor si a informatiilor.
Descriere limbă străină
Certified translation agency provides high quality translations .
Cuvinte cheie:
Traduceri legalizate, Traducere, Traducere autorizata, Traducere italiana, Traduceri engleza, Birou traduceri, Traducere franceza, Traduceri tehnice, Firma traduceri
Localităţi servite
Bucuresti, Cluj-Napoca
Limbi străine vorbite
Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola, Maghiara
Interscript Traduceri apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Interscript Traduceri!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Bucuresti
  040291  Bucureşti
  072 694 9523
 2. Bucuresti
  051434  Bucureşti
  0766.55.30.34
 3. Bucuresti
  040291  Bucureşti
  074 030 6553
 4. Bucureşti
  030905  Bucureşti
  0728398105
 5. Bucureşti
  030965  Bucureşti
  +4 0722330579
 6. Bucuresti
  023667  Bucureşti
  0731879456
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere