INTRAMA, Bucureşti

Pagină verificată, actualizată în 19.05.2020

Orar cu publicul

Programul de lucru poate să difere
luniL
09:00 – 17:00
marţiMa
09:00 – 17:00
miercuriMi
09:00 – 17:00
joiJ
09:00 – 17:00
vineriV
09:00 – 17:00
sâmbătăSÎnchis
duminicăDÎnchis
Este deschis.
Închide peste  1 h 57 min.
1 h 57 min

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
INTRAMA S.R.L.
Nr. de înmatriculare
J40/11299/2014
CIF
RO 24330260
Data înființării
2008

Descriere

In anul 1993 INTRAMA si-a inceput activitatea in Germania in special in sfera comertului de utilaje, masini, tehnologii si ambalaje pentru industria alimentara.. Sediul principal al INTRAMA SRL este situat în orasul Timisoara, dar in acelasi timp avem si reprezentanta în Bucuresti. Principalele produse comercializate pe piata romaneasca sunt masiniile, utilajele si consumabile pentru industria alimentara.
Productia companiei INTRAMA este situata în Bulgaria. Acolo, compania produce masini automate pentru ambalat în vid, filme, pungi PA/PE si termocontractibile pentru ambalat in vid, etichete.
Echipa INTRAMA numara peste 150 de angajati, si se caracterizează prin profesionalism si competentă, fiind un partener de încredere în găsirea si implementarea de solutii complexe în procesarea, ambalarea si comercializarea produselor alimentare.


Profil lung
Avem produse de o inalta calitate, fiabile, personal calificat si cu o structura organizatorica puternică, toate acestea pentru a fi în măsură să îndeplinească nu numai cerintele ridicate ale clientilor nostri de acum, dar si pentru a asigura posibilitatea unei imbunatatiri permanente a structurii si a proceselor, transformand-o pe INTRAMA intr-un partener de incredere atat in prezent cat si in viitor. Începând cu anul 2008 în INTRAMA s-a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 si Sistemul de Management al Sigurantei Alimentelor ISO 22000. INTRAMA Germania Activitatea de baza a INTRAMA Germania este de a efectua relatii si negocieri comerciale, clarificarea detaliilor tehnice, asigurarea stabilitatii financiare a companiei si organizarea de transport si logistica Principalele avantaje de a avea sediul principal de afaceri în Germania sunt: proximitate si rapiditate in comunicarea cu furnizorii, controlul grupului de firme si căile de atac in caz de litigii în conformitate cu legislatia germană in vigoare. INTRAMA Bulgaria INTRAMA Bulgaria se axeaza în principal pe activitatea de productie si distributie catre clienti. Reprezentantele comerciale INTRAMA pot fi găsite în toate marile orase din Bulgaria.
Principalele puncte de productie ale companiei se află în Sofia si Plovdiv. Toate reprezentantele teritoriale au un departament tehnic, birouri comerciale proprii si sunt conduse de un director regional. INTRAMA Macedonia Reprezentantele INTRAMA din Macedonia sunt situate în orasele Strumica si în capitala Skopje. La fel ca si in Bulgaria, fiecare reprezentanta are un birou commercial, departament de service si servicii auxiliare.
INTRAMA Romania Reprezentantele INTRAMA din Romania sunt situate în orasele Timisoare si în capitala Bucuresti. La fel ca si in Bulgaria, fiecare reprezentanta are un birou commercial, departament de service si servicii auxiliare.
Descriere limbă străină
Südosteuropa kann auf eine lange und umfassende landwirtschaftliche Tradition mit einer besonders ausgeprägten Vielfalt an Agrarprodukten zurückblicken. Hieraus resultiert ein enormes, noch lange nicht ausgeschöpftes Potenzial zum Anbau, zur Produktion und zur Vermarktung von Nahrungs- und Genussmitteln. Auf Basis dieser Tradition stehen im Zentrum von INTRAMA alle Aktivitäten rund um Lebensmittel.

Unsere langfristige Unternehmensmission und der Selbstzweck von INTRAMA bestehen darin, Land und Leuten zu dienen, diese landwirtschaftlichen Potenziale mit Hilfe unsere Aktivitäten so effektiv und effizient wie möglich nutzbar zu machen und zu verwerten. Dafür bieten wir Systemlösungen für die Veredelung von Lebensmitteln innerhalb der gesamten Wertschöpfungskette der Lebensmittel-Verarbeitung, Verpackung bis zur Vermarktung am Point of Sale.

Die Bündelung von technischen Einzelkomponenten aus Maschinen und Verbrauchsmaterial mit Dienstleistungen zu integrierten Systemlösungen ist hierbei die zentrale Kernkompetenz der INTRAMA-Organisation. Im Ergebnis unterstützten wir unsere Kunden bei der Veredlung von Lebensmitteln und ermöglichen allen unseren Partnern einen maximalen Mehrwert. Unser Unternehmensmotto, ?Verarbeitung, Verpackung & Vermarktung von Lebensmitteln - Systemlösungen aus Maschinen, Verbrauchsmaterial & Dienstleistungen" bringt unsere Mission und unser Selbstverständnis zusammenfassend auf den Punkt.

Philosophie

Unser Selbstverständnis und unsere Philosophie werden durch folgende 6 Leitprinzipien auf den Punkt gebracht:

1. INTRAMA unterstützt als kompetentester System-Partner seine Kunden und Lieferanten umfassend und intensiv bei der Lösung aller Probleme, auf den Märkten für die Lebensmittelverarbeitung, Verpackung und den Point of Sale in Bulgarien, Mazedonien und Rumänien.

2. INTRAMA funktioniert hierzu als eine Marketingbrücke, die dieinternationalen Beschaffungs- und Absatzmärkte für die Lebensmittelverarbeitung
Cuvinte cheie:
Ambalaje, Punga, Filme, Dozator, Masina de tocat carne, Feliator, Imprimanta etichete, Evoh, Film co-extrudat multi-strat pentru ambalat în vid, Film plat pentru ambalat in vid, Filme imprimate, Folie flexibila, Folie rigida, Intrama accent, Masina de vidat henkelman, Masina pentru ambalare prin termo, Masina pentru ambalare prin termoformare, Pungi pentru ambalat in vid cu 3 lipituri, Pungi pentru ambalat in vid cu lipitura pe 2 parti laterale, Pungi pentru ambalat in vid cu lipitura pe o singura parte
Servicii
Filme si pungi pentru ambalat in vid, Etichete, Masini pentru ambalare prin termoformare, Masini de ambalat in vid, Imprimante pentru etichete, Masini de tocat carne, Masini de feliat
Localităţi servite
Deservim toate clientii de pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul agentilor nostrii de vanzari.
Limbi străine vorbite
Romana, Engleza, Bulgara, Germana
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
INTRAMA apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre INTRAMA!

Împărtășește-ți experiența!

Desărcări

INTRAMA 20 de ani
INTRAMA 20 de ani
PDF din 04.01.2016 - 11658 KB
Descarcă fişier

Firme similare în apropiere

 1. Şoseaua Berceni Nr. 8
  041914  Bucureşti
  +40 21 332 7634
 2. Sos Oltenitei Nr. 105
  041303  Bucureşti
  021 332 1162
 3. Soseaua Oltenitei 105
  041303  Bucureşti
  021 332 1162
 4. Şoseaua Oltenitei 105
  041303  Bucureşti
  0214/908.130
 5. Şoseaua Olteniţei Nr. 240
  042015  Bucureşti
  +40 754 589 879
 6. Uioara Nr. 3 Bl. M2 Sc. 3 Et. 4 Ap. 93
  041012  Bucureşti
  +40 752 213 830
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere