Lavobad Electric S.R.L., Bucureşti

2 Păreri
Lavobad Electric S.R.L.
Strada Vlădeasa, Bl. C67, Sc. 1, Et. 1, Ap. 27, Ghencea
061671 Bucureşti - Sectorul 6
0727921576
0724129926
0314249423
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 9 zile

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
AMENAJARI MAGAZINE SI FINISAJE
Nr. de înmatriculare
J40/12744/2012
Nume anterioare
AMENAJARI INTERIOARE
CIF
RO30860244
Număr de angajați
75
Data înființării
2012
Management
Delia Mitroi

Descriere

LA CHEIE, Design, tamplarie de aluminiu, executie sisteme gips carton, sanitare, finisaje, montaj pardoseli, Aluminiu, INSTALATII SANITARE, AMENAJERI INTERIOARE SISTEME RIGIPS, proiectare instalatii electrice, pentru spatii comerciale, RIGIPS, SPATII COMERCIALE, Prestator servicii, FINISAJE INTERIOARE, ventilatie, amenajari, servicii, executie instalatii electrice, Decoratiuni, Amenajari interioare si exterioare, PERETI FALSI, Consultanta, TAVANE FALSE, interioare, Casa, INSTALATII, BIROURI, Proiectare, INSTALATII ELECTRICE, aranjamente, Arhitectura, MATERIALE MODERNE, Exterioare, amenajari interioare, magazine, PERETI DE COMPARTIMENTARE, constructii, sisteme rigips Serviciile oferite de Lavobad Electric sunt diverse, pentru a putea executa lucrarile "la cheie" de la stadiu de spatiu gol pana la prima aprovizionare cu marfa.

 1. Despre noi
 2. Produse şi servicii

Profil lung
Cine suntem?
Lavobad este o firma cu CAPITAL integral privat a fost infiintata in anul 2007, avand ca principala activitate, prestarea de servicii in domeniul instalatiilor electrice - interventii rapide. In 11ani de activitate am acumulat foarte multa experienta, am dat dovada de seriozitate, daruire si profesionalism, devenind parteneri seriosi si de incredere pentru clientii nostri.
Am identificat faptul ca nevoia dumneavoastra se manifesta intr-un interval de timp bine determinat, motiv pentru care in MAXIM 1 ORA reusim sa raspundem acestei nevoi prin serviciul de interventii rapide.
Este foarte important sa beneficiati de o consiliere buna atunci cand demarati un proiect ce are legatura cu instalatiile electrice, pentru executia lor fiind obligatoriu sa apelati la serviciile unor electricieni autorizati care respecta normativele legislative aflate in vigoare si care cunosc toate masurile ce trebuie sa fie luate pentru obtinerea unor rezultate de exceptie. Firma noastra Lavobad Electric R utilizeaza doar materiale de calitate, certificate de catre furnizori renumiti in domeniu cu care am legat parteneriate stabile.

Cui ne adresam?
Serviciile de reparatii, montaj, executie si mentenanta instalatii electrice sunt destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice: sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale, policlinici, spitale, scoli, gradinite, blocuri de apartamente, asociatii de propietari, ansambluril rezidentiale, etc. Intervenim rapid si prompt pentru solutionarea eficiente si imediata a necesitatilor voastre in materie de instalatii electrice.
Ai grija ca instalatia electrica a locuintei, biroului, spatiului comercial, etc., sa prezinte siguranta in utilizare si sa iti asigure o durata indelungata de exploatare! Lavobad R este alaturi de tine!
Programul de lucru a fost astfel conceput incat sa raspunda nevoilor tuturor categoriilor socio-profesionale. Lavobad R lucreaz
Cuvinte cheie:
Instalatii electrice, Instalatii sanitare, Amenajari interioare, Constructii civile, Instalatii termice, Constructii case, Proiectare mobilier, Placare pardoseli
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară

Parteneriat in Constructii Civile

4339

Lavobad Electric S.R.L. apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Lavobad Prezentare firma

Păreri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Buna ziua, Am fost Manager la firma Offce Shoes si am fost foarte multumit de firma Lavobad si CipriElectrik pentru servicile oferite de Companie si am sa lucrez in continoare cu aceasta firma de Constructii si Amenajari Magazine de Lux. Lucrarile sunt executate foarte bine si finisaje de lux jos palaria pentru firma LavobadElectric si cine Cordoneaza aceasat firma in special domnul Ciprian!!!

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Lavobad Electric Grup este o firma buna de amenajari interioare magasine si mentenata execut cu aceasta firma magazine SC YOU&ME EXIM SRL si magazinele invicta si mondo gioielli suntem multumiti mult supces!!!

cu mai mult de 6 luni în urmă

Va multumim din partea echipei Lavobad Electric Grup!

Scrie o părere pentru Lavobad Electric S.R.L.!

Cunoşti firma Lavobad Electric S.R.L.? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Mocanu Ciprian
MARKETING

Trimitere mesaj

0727921576

0314249423


Olteanu Mihai
ACHIZIŢII

Trimitere mesaj

0724129926

0314249423

Produse

Interventii rapide urgente 24 24h 7 Lavobad® ofera solutii in proiectarea si realizarea in condiţii de calificare, calitate şi certificare pentru diverse tipuri de instalatii electrice. Asiguram executarea unei game largi de servicii precum: - Alimentări cu energie electrică pentru instalaţii de joasă tensiune; - Iluminat 75 RON

Interventii rapide urgente 24 24h 7 Lavobad® ofera solutii in proiectarea si realizarea in condiţii de calificare, calitate şi certificare pentru diverse tipuri de instalatii electrice. Asiguram executarea unei game largi de servicii precum: - Alimentări cu energie electrică pentru instalaţii de joasă tensiune; - Iluminat 75 RON

Servicii

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Latea Gheorghe Nr. 12 Bl. C47 Sc. A Et. 8 Ap. 51
  061667  Bucureşti
 2. B-Dul. Ghencea Nr. 46
  061697  Bucureşti
 3. Strada Vlădeasa Nr. 13, Bl. C32, Sc. B, Ap. 108
  061672  Bucureşti
 4. Vlădeasa Nr. 7 Bl. C. 34 Sc. A Et. 4 Ap. 29
  061672  Bucureşti
 5. Strada Lăţea Gheorghe, Serg. Nr. 18 Bl. C37 Sc. B Et 4 Ap. 79
  061668  Bucureşti
 6. B-Dul. Ghencea Nr. 158
  061699  Bucureşti
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere