Logos Sfera Grup, Bucureşti

''Prudenta este arta de a controla riscul'' Logos Sfera, pasiune pentru profesionalism
Pagină verificată, actualizat în 5 februarie 2020

Orar cu publicul

marţiMa
10:00 – 16:00
miercuriMi
10:00 – 16:00
joiJ
10:00 – 16:00
vineriV
10:00 – 16:00
sâmbătăSÎnchis
duminicăDÎnchis
luniL
10:00 – 16:00
Este deschis.
Închide peste  2 h 8 min.
2 h 8 min

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
j40/7438/2010
CIF
27251209

Descriere

Politica firmei este bazata pe dezvoltarea standardelelor de calitate in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca si a Situatiilor de Urgenta. Logos Sfera Grup este partenerul care va ofera servicii si solutii profesioniste . Principala activitate desfasurata de Logos Sfera Grup este consultanta in domeniul identificarii pericolelor si evaluarea riscurilor profesionale, in conformitate cu cerintele legale in vigoare. Asiguram suportul nostru beneficiarilor pentru realizarea de instructiuni SSM proprii, adaptate cerintelor activitatilor desfasurate, elaboram planuri de prevenire a accidentelor de munca, proiectam si implementam programe de protectie pentru personalul angajat, asiguram solutii tehnice de o inalta tinuta profesionala . Astfel, reusim sa obtinem un statut in domeniul sanatatii si securitatii in munca, raspunzand cerintelor clientilor nostrii la un standard inalt.


Profil lung
Politica firmei este bazata pe dezvoltarea standardelelor de calitate in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca si a Situatiilor de Urgenta. Logos Sfera Grup este partenerul care va ofera servicii si solutii profesioniste . Principala activitate desfasurata de Logos Sfera Grup este consultanta in domeniul identificarii pericolelor si evaluarea riscurilor profesionale, in conformitate cu cerintele legale in vigoare. Asiguram suportul nostru beneficiarilor pentru realizarea de instructiuni SSM proprii, adaptate cerintelor activitatilor desfasurate, elaboram planuri de prevenire a accidentelor de munca, proiectam si implementam programe de protectie pentru personalul angajat, asiguram solutii tehnice de o inalta tinuta profesionala .
Astfel, reusim sa obtinem un statut in domeniul sanatatii si securitatii in munca, raspunzand cerintelor clientilor nostrii la un standard inalt. In domeniul situatiilor de urgenta si a securitatii la incendiu desfasuram activitati de evaluare a riscului de incendiu, de instructaj, pregatire si exercitii de evacuare cu personalul angajat al mai multor societati comerciale, de realizare a documentatiilor specifice acestei activitati, planuri de interventie si evacuare, fise ale obiectivului, rapoarte anuale, s.a. Un alt domeniu spre care ne-am orientat activitatea este cel legat de consultanta in domeniul ISO, calitate, sanatate si securitate in munca si mediu.
Elaborarea documentatiilor specifice acestui domeniu si consultanta acordata de specialistii nostrii beneficiarilor, in vederea certificarii acestora conform cerintelor standardelor ISO, a reprezentat pentru societatea noastra un domeniu de activitate deosebit.
Descriere limbă străină
Englisch : About us

Our activity had a steady growth and we made progress in the consulting business on workings health & safety, risk assessment of professional in the field of health & safety in the workplace, according to the law provisions of Romania and Europe, fire protection equipments, building engineering and business continuity procedures for companies .

In the same way, we organized training for the staff employed by commercial companies both in occupational protection and in prevention and security against fire.

In brief, we are always in search of new solution and open to everything new .

With respect for partners !

???????? ?????????

? ????????????? ??? ???? ??? ??????? ???????? ??? ??? ?????? ??? ?????? ???? ?????????? ????????? ??? ??? ??????????? ??? ?????? ??? ??? ?????????, ?????????? ??? ???????? ??? ?????????????? ???? ????? ??? ?????? ??? ????????? ??? ???? ????????, ??????? ?? ??? ????????? ??? ?????????? ??? ????????? ??? ??? ???????, ?????????? ??????????????, ?????? ?????? ??? ??? ??????????? ??????????????? ????????? ??? ??? ????????????.

?? ??? ???? ????? ?????????? ????????? ??? ?? ????????? ??? ???????????? ??? ????????? ????????, ???? ???? ????? ??? ?????????????? ?????????? ??? ???????? ??? ????????? ?????? ??? ??????.
?? ???????? ??????? ????? ?? ????????? ??? ???? ????? ??? ?? ??????? ???? ???????????.

?? ??????? ??? ???? ?????????? !
Cuvinte cheie:
Echipament de protectie, Personal, Protecţia muncii, SSM, Intocmire, Evaluarea riscurilor, Santier, Documentatie, Cerintele, Coordonator SSM, Asistenta tehnica pentru organizarea, Asistentă tehnică pentru organizarea, Audit periodic, Comitetului de securitate si sanatate in munca, Comitetului de securitate si sănătate in muncă, Conformitate cu prevederile, Efectuarea instruirii introductiv generale, Evaluare riscuri SSM lucrul cu surse surse radioactive, Pentru un numar de peste 50 de angajati, Testarea lucratorilor
Servicii
Protectia muncii, Situatii de urgenta, Coordonare ssm santiere de constructii, Proiectare verificare instalare instalatii de alarmare stingere a incendiilor si desfumare, Echipamente protectie, Identificare pericole si evaluare riscuri in conformitate cu cerintele Legii nr. 319/2006 - art.7 (4) lit. a; art. 12(1) lit. A si H.G.1425/2006 art 15 pct.1, Documentatie SSM-PSI
Localităţi servite
Romania : Bucuresti , Iasi , Galati , Braila , Constanta , Calarasi , Bacau , Focsani , Buzau , Brasov , Busteni , Cluj , Satu Mare , Oradea , Timisoara , Craiova , Suceava , Pitesti , Ploiesti . Greece : Athens , Thessaloniki , Gianitsa
Metode de plată disponibile
  • Tranzacţie bancară
    Tranzacţie bancară

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Logos Sfera Grup!

Împărtășește-ți experiența!