Marcus Electronics SRL, Bucureşti

1 Recenzie
Marcus Electronics SRL
Strada Moineşti Nr. 7, Bl. 134A, Ap. 1, langa scoala 309
061231 Bucureşti - Sectorul 6
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J40/3220/2006
CIF
18426506

Descriere

Suntem o echipa tanara si dinamica, capabila sa faca fata noilor provocari si cerinte din domeniul REPARATIILOR ELECTRONICE. Punem pret doar pe calitatea si promptitudinea serviciilor oferite, astfel, inca de la inceput, am reusit sa oferim servicii de calitate si sa tratatam fiecare client cu maxima seriozitate si profesionalism. Suntem "doctori" in reparatii electronice si avem 'remedii' pentru fiecare tip de echipament electronic.
Mai mult, putem sa ne deplasam la domiciliul astfel castigam timp pentru dumneavoastra, un aspect atat de important in ziua de astazi. De asemenea in cazuri speciale, specialistii nostri in reparatii de echipamente electronice se pot deplasa in orice localitate de pe teritoriul Romaniei.
Ne suni sau ne scrii un e-mail, iar noi trimitem la tine o echipa de specialisti ca sa-ti rezolve rapid si eficient problemele aparute la echipamentele electronice. Simplu si comod!

 1. Blog
 2. Despre noi
 3. Preţuri
 4. Produse şi servicii

Cuvinte cheie:
Reparatii Calculatoare, Electronică, Service Electronice, Reparatii Laptopuri, Reparatii Televizoare, Reparatii Gps, Reparatii Monitoare Lcd, Reparatii Cuptoare cu Microunde, Reparatii sisteme Audio, Reparatii Casetofoane Auto, Reparatii Aparate Foto, Reparatii Camere Video, Reparatii Cd Auto, Reparatii Videoproiectoare, Reparatii Casetofoane, Reparatii Cd Player, Reparatii Combine Muzicale, Reparatii Dvd Auto, Reparatii Mp3, Reparatii Mp3 Auto, Reparatii Retroproiectoare
Marcus Electronics SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

calitatea serviciilor

cu mai mult de 6 luni în urmă

Din punctul meu de vedere, o "adunatura" (nu se poate discuta de o firma in conditiile in care lucreaza: - curatenie la locul de munca -10 din 10 - respect fata de client - nu poate fi vorba - reparatie estemata la 2 zile intinsa la 8 zile pana am decis sa ma duc sa ma duc la alta firma de profil ; - electronicele zac in spatiul infect cu cm de praf pe ele). NERECOMANDAT CU DRAG!
#cuptor microunde#seriozitate
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Marcus Electronics SRL!

Cunoşti firma Marcus Electronics SRL? Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Str. Int. Viforului Nr. 5
  061219  Bucureşti
 2. B-Dul. Iuliu Maniu 55, Bl. 17, Sc. D, Ap. 144
  061079  Bucureşti
 3. B-Dul. Maniu Iuliu Nr. 61
  061083  Bucureşti
 4. Strada Velei Nr. 2, Bl. 2
  012594  Bucureşti
 5. Strada Dezrobirii Nr. 15
  060981  Bucureşti
 6. Strada Velei Nr. 4, Bl. 3, Sc. 1, Et. 4, Ap. 34
  012594  Bucureşti
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere