Radacini Motors - Bucuresti 3, Bucureşti

Radacini Motors - Bucuresti 3
Bulevardul Ferdinand 111-113
021387 Bucureşti - Sector 2
Telefon:
021 252 8154
Fax:
021 252 8154
Pagina web:
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Va oferim: Consiliere profesionala asupra interventiilor necesare asupra autoturismului dvs. Valoare asigurata de cele mai avantajoase preturi .Transparenta in emiterea facturilor si asupra preturilor. Orice modificare sau operatie aditionala va fi mai intai agreata cu clientul.
Echipament de diagnostic de ultima generatie pentru mentinerea la nivel optim a emisiilor poluante, a perfomantelor autoturismului si a conditiilor de rulare in siguranta . Decontare directa cu cele mai importante societati de asigurare din tara .
În cei 15 ani de activitate în domeniul auto, grupul Rădăcini a vândut peste 47.000 de autoturisme propunându-?i ca în anul 2010 să depă?ească 50.000 de unită?i vândute.Firma Radacini, infiintata in anul 1991, a decis sa fructifice oportunitatile oferite de piata auto aflata intr-o continua dezvoltare si sa semneze, in 2005, un parteneriat cu General Motors pentru reprezentarea marcilor Opel si Chevrolet prin firma Radacini Motors.


Profil lung
Radacini Motors a devenit într-un interval relativ scurt de timp un partener important al General Motors, reusind sa atinga o cifra de vânzari de 7000 masini Opel si peste 4000 masini Chevrolet de la inaugurarea primului showroom si pana in prezent si peste 50 masini de lux (NAV). Personalul angajat in cadrul firmei numara in prezent peste 250 angajati, din care aproximativ 100 lucreaza in vanzari si restul pe partea de service. Si povestea nu se opreste aici.
Vom continua sa ne adaptam pietei si mediului deafaceri, si sa ne concentram toate eforturile pentru a satisface nevoile actualilor si viitorilor clienti. In vara anului 2009 a fost finalizat un complex multibrand in orasul Constanta.
Clientii au la dispozitie o sala de asteptare cu minibar, dar si un spatiu pentru parcare de 3.000 mp, iar ca o alta noutate in domeniul serviciilor oferite amintim posibilitatea de schimbare si depozitare a anvelopelor de iarna/vara.
Cuvinte cheie:
Piese Auto, Service auto, Elemente directie, Antigel, Lubrifiant directie vehicul, Placute frana, Caroserie, Opel, Caroserii ieftine, Daewoo, Electroventilator, Diagnosticarea sistemelor de gestiune electronica, Fiat, Dealer auto, Inlocuire agent refrigerent, Casete de directie, Disc de frana, Directie, Electric, Franare, Motor, Mansoane, Directionare, Directie auto, Lubrifiant, Dacia, Aparatoare, Decapotabila, Ford, Berlina, Grila auto, Capota, Carcasa, Rulare, Audi, Vopsitorie, BMW, Peugeot, Metalizat, Manopera, Acumulator, Freon, Condensare vapori, Agent frigorific, Frigorigen, Aer racire, Chevrolet, Inlocuire sasiuri geometrie, Redresare, Autoutilitare, Vanzare masina, Cadillac, Hummer, Vanzare opel, Importator autorizat, Importator autorizat opel, Masina opel, Vanzare masina opel, Vehiculul electric
Radacini Motors - Bucuresti 3 apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Radacini Motors - Bucuresti 3!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. B-Dul. Ferdinand I Nr. 130
  021397  Bucureşti
 2. Bulevardul Ferdinand 130
  021397  Bucureşti
 3. Ritmului Nr. 3
  021677  Bucureşti
 4. Strada Ritmului Nr. 3A
  021679  Bucureşti
 5. Strada Ritmului Nr. 3
  021675  Bucureşti
 6. Strada Ritmului Nr. 3
  021675  Bucureşti
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere