Rcs Rds Sediu, Bucureşti

25 Păreri
Rcs Rds Sediu
Strada Dr. Staicovici Nr. 75
050557 Bucureşti - Sector 5
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J40/12278/1994
Număr de angajați
9374
S.I.C
6110 - Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu

Descriere

RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.

 1. Business
 2. Contact
 3. Program TV
 4. Promotii
 5. Tarife apeluri internationale

Cuvinte cheie:
Internet, Furnizor de servicii de telecomunicatii, Televiziune, Telefonie
Produse
telefon mobil, tableta pc
Servicii
Digi TV prin cablu, Digi Tv prin satelit, Digi Tel, Digi Mobil, Digi Mobil Prepaid, Digi Oriunde, Digi Net Fiberlink, Digi Net Mobil, Digi Wi-Fi, Televiziune HD, ROAMING, APEL VIDEO, plati prin SMS
Mărci
Digi 24, Digi Sport, Digi Film, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Digi FM
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Rcs Rds Sediu apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

cu mai mult de 6 luni în urmă

Aștept de trei luni un spart cam

cu mai mult de 6 luni în urmă

FOARTE NESERIOSI !!!! Agenții lor mint cu nonșalanță, in plus nu respecta obligațiile contractuale!!!

OOOOOOOO

cu mai mult de 6 luni în urmă

NU VA MAI CHINUITI SA LE SCRIETI, NU CITESTE NIMENI, NICI NU NE BAGA IN SEAMA, SERVICIILE SINT O, PERSONALUL O DAR BANI LE TREBUIE. ATENTIE ROMANI CITITI DE 100 DE ORI INAINTE SA SEMNATI. PACALEALA PE FATA. FACETI RECLAMATIE LA PROTECTIA CONSUMATORULUI SI PARCHET. NUMAI ASA REZOLVATI. DE LA RDS NU ASTEPTATI NIMIC, NU PRIMITI NICI MACAR UN RASPUNS FIE EL SI PROST.

cu mai mult de 6 luni în urmă

stimati domni, azi am avut o experienta ce nu as vrea sa se mai repete, atunci cand reziliind un contract vechi- telefonie mbila- telefon 0770256688- am intalnit o operatoare la punctul DIGI din sos.giurgiului nr.118 sector 4,bucuresti. care a avut o atitudine lipsita de bun simt,sfidatoare,mintind, am solicitat ca in noul contract pentru telefonie mobila sa fie pastrat vechiul numar. NU SE POATE ABEREZI TATAIE SI DACA MAI CONTINUATI NU MAI LUCREZ RIDICATI-VA DE PE SCAUN.asta dupa ce m-am informat telefonic la D-voastra si mi s-a spus ca se poate.s-a putut in 2 minute la un service de telefonie mobila din apropiere schimband sim-ui si introducand pinul.deoarece nu este prima oara, va rog ca aceasta operatoare-cod 21732 sa fie data afara.oameni ca aceasta pateaza bunul renume al RCS RDS.am sa va trimit si prin fax formularul de sugestii si reclamatii multumesc pentru intelegere.

cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunt saraci rupţi in cur de foame dac vorbesti prea mult in alte reţele sau daca faci conferinţă îţi taie telefonul toată luna ei numesc asta frauda si porma platesti tot pret intreb si ceva in plus ca de penalizari . Ba cum de la vodafon sau alte retea nu îţi interzice nimeni sa vorbeţti dar de la 5 - ce comentam sa mănânce si sari o paine

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Rcs Rds Sediu!

Cunoşti firma Rcs Rds Sediu? Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Strada Dr. N. Staicovici 71-75
  050557  Bucureşti
 2. Strada Dr Lister Nr. 14, Et. P, Ap. 1
  050543  Bucureşti
 3. Dr. N. Staicovici Nr. 4B
  050558  Bucureşti
 4. Strada Sf. Elefterie Nr. 15, Et. P
  050523  Bucureşti
 5. Strada Gheorghe Lazăr Nr. 2
  010202  Bucureşti
 6. Strada Dr. Taberei Nr. 82, Bl. C 16
  061369  Bucureşti
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere