SC Auto Cobalcescu SRL, Bucureşti

4 Păreri
Capace Cridem
actualizată în 18 februarie 2020

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J40/12025/1991
Număr de angajați
632
S.I.C
4511 - Comert cu autoturisme si autovehicule usoare (sub 3,5 tone)

Descriere

Compania aniverseaza 5 ani de prezenta alaturi de cele mai importante nume ale pietei auto romanesti Renault Nissan Romania si Automobile Dacia. Sarbatoarea este dedicata atat angajatilor Auto Cobalcescu, cat si clientilor, fara sprijinul carora succesul si bunul renume al companiei nu ar fi fost posibile. In aprilie 2002, Auto Cobalcescu deschidea drumul serviciilor de vanzare si intretinere de vehicule pentru marcile Renault si Dacia in Bucuresti. Astazi, dupa 5 ani, suntem aici, fideli pasiunii noastre pentru masini si misiunii de a da posibilitatea locuitorilor capitalei sa isi indeplineasca visul de a avea un automobil si garantia unor servicii de intretinere de calitate


Cuvinte cheie:
Piese auto, Caroserie, Dacia, Renault, Distribuitori auto, Logan, Dealer dacia, Dealer renault, Piese auto-moto, Maşini second-hand, Service auto, Auto, Automobile, Masini, Piese de schimb, Taxi, Intretinere, Piese, Dealer auto, Tractari, Showroom, Statie ITP, Clio, Masini de ocazie, Vehicule de ocazie, Service dacia, Concesionar dacia, Service renault, Mecanică, Vânzări, Service nissan, Companie de taxi, Dealer nissan, Moto piese, Auto de ocazie, Autocobalcescu, Concesionar nisan, Concesionar nissan, Concesionar renault, Dealer nisan, Megane bucuresi
SC Auto Cobalcescu SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

tax

, cu mai mult de 2 ani în urmă

parerea mea ca sc auto cobalceanu srl este ceea mai importanta firma care este ieftina si rapida

Ioana Zmeu
Auto Cobalcescu

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Este o firma serioasa.
Tin minte ca am avut o masina foarte buna si cand am achizitionat-o am primit tichete cadou in valoare de "x"lei pt firmele de taxiuri colaboratoare cu Auto Cobalcescu.

chiriuc
Auto Cobalcescu

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Am folosit firma de taxi Auto Cobalcescu.Mi-a placut rapiditatea cu care veneau si soferii erau respectuosi. SI tariful practicat nu este mai mare ca al altor firme de taximetrie.

kamelia
auto

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Auto Cobalcescu este o companie mare si serioasa . Am facut si eu de cateva ori comanda la taxiurile lor si am gasit de fiecare data masina disponibila si in plus soferii cunosc foarte bine strazile.

Scrie o părere pentru SC Auto Cobalcescu SRL!

Cunoşti firma SC Auto Cobalcescu SRL? Împărtășește-ți experiența!

Facebook