SC Editura Economica Distributie SRL, Bucureşti

1 Recenzie
actualizată în 09.07.2020

Orar cu publicul

Programul de lucru poate să difere
duminicăDÎnchis
luniL
08:00 – 16:00
marţiMa
08:00 – 16:00
miercuriMi
08:00 – 16:00
joiJ
08:00 – 16:00
vineriV
08:00 – 16:00
sâmbătăSÎnchis
Este inchis.
Deschide peste  8 h 37 min.
8 h 37 min

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
SC Editura Economica Distributie SRL
Nr. de înmatriculare
6706189
CIF
J40/26812/1994

Descriere

Editura Economica - o editura ce vine întotdeauna în întâmpinarea dorintelor si preocuparilor cititorilor avizati, un partener indispensabil pentru toti cei interesati de informarea rapida si completa în domeniul stiintei si practicii economice Editura Economica dispune, în prezent, de cea mai bogata oferta de manuale scolare, carti specializate, dictionare, tratate universitare, manuale si carti de popularizare în domeniul informaticii din tara. Editura Economica Preuniversitaria editeaza manuale pentru liceu si auxiliare curriculare cu avizul Ministerului Educatiei Cercetarii si Tineretului. Editura Economica Distributie, componenta a Grupului Editorial "Economica" este axata pe distributia produselor editoriale de profil. Orice comanda sosita prin telefon, fax, posta, e-mail sau Internet se onoreaza în tara si în strainatate în timp record.


Cuvinte cheie:
Carti, Edituri, Manuale scolare, Publicaţii, Depozit de carte, Carte de contabilitate, Carte de economie, Carte de finante, Carte de management, Carte de manuale, Carte de stiinte economice, Carte de traduceri, Carti de contabilitate, Seturi de carti oferta speciala de carti, Carti de finante, Carti de finanţe, Librarie carti de specialitate, Librărie carti de specialitate
SC Editura Economica Distributie SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

Colceag Mirela
EDitura Economica

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Au si depozitul si editura tot acolo, intr-un spatiu destul de mic, langa ASE.Majoritatea cartilor lor sunt srise de profesorii de la Ase.Daca cumpersi cartile direct de la editura ai un mic avantaj la pret decat daca le cumperi in librarii.

Scrie o părere pentru SC Editura Economica Distributie SRL!

Cunoşti firma SC Editura Economica Distributie SRL? Împărtășește-ți experiența!