SC Veles Consultanta Imobiliara SRL, Bucureşti

Pagină verificată, actualizată în 18.02.2020

Descriere

Veles este o companie infintata in 1992 care in timp a devenit una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate agentii imobiliare de pe piata romaneasca. Succesul nostru se bazeaza pe relatia armonioasa cu clientul, profesionalism determinat de pregatire de specialitate, seriozitate si creativitate in munca. Interventia Companiei Veles pe piata de profil se concretizeaza in oferirea urmatoarelor servicii: consultanta in domeniul tranzactiilor si investitiilor imobiliare; studii de piata; managementul proprietatii/administrare proprietati; ?proiectare /consultanta /executie in constructii si amenajari interioare;


Profil lung
Veles este o companie infintata in 1992 care in timp a devenit una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate agentii imobiliare de pe piata romaneasca. Succesul nostru se bazeaza pe relatia armonioasa cu clientul, profesionalism determinat de pregatire de specialitate, seriozitate si creativitate in munca. Interventia Companiei Veles pe piata de profil se concretizeaza in oferirea urmatoarelor servicii: ?consultanta in domeniul tranzactiilor si investitiilor imobiliare; ?studii de piata; ?managementul proprietatii/administrare propietati; ?proiectare /consultanta /executie in constructii si amenajari interioare; Oamenii din echipa Veles .... reprezinta capitalul cel mai valoros al Companiei noastre.
Acesta este domeniul in care investim permanent si care in timp a adus firmei cele mai mari beneficii. Consultantii Veles sunt oameni orientati spre performanta, entuziasti, motivati, energici, flexibili in relatia cu clientul, educati, onesti si preocupati permanent de cresterea nivelului profesional. Aceste atribute ne-au ajutat permanent in atingerea obiectivelor propuse.
Aspiratiile ...noastre se indreapta spre o permanenta dezvoltare a companiei, spre cresterea portofoliului de proprietati si clienti spre noile abordari ale pietei imobiliare romanesti pentru a avea in continuare succes garantat. Filosofia echipei Veles. ...este simpla: respect pentru munca si client; ceea ce facem, facem cu seriozitate; ceea ce obtinem prin munca, pretuim!
Descriere limbă străină
Services ? Back

--------------------------------------------------------------------------------
VELES was founded in 1992. Even since the beginning we tried to cover all the services concerning Real Estate:
real estate transactions (survey, tabulations, extracts, sales, rentals)
designing (blueprinting)
civilian constructions and authorizations for constructions
interior decorations
property administration
consultancy in bank crediting
real estate insurance (insurance for buildings of any kind)

Our goals are heading to a continuous development of our business.
Cuvinte cheie:
Agentie imobiliara, Dacia, Apartamente, Spatii comerciale, Inchirieri case, Vanzari case, Vanzare apartamente, Anunturi imobiliare, Real estate, Vanzare vile, Vanzari garsoniere, Imobiliare, Vila, Spatii, Administrare, Comercial, Anunturi, Romana, Rezidential, Prima casa, Tineretului, Complexe, Home, Titan, Tei, Militari, Cumparari case, Sell, Buy, Aviatiei, Ultracentral, Mosilor, Vitan, Colentina, Dristor, Sebastian, Iancului, Realestate, Taxe notariale, Caseieftine, Grivitei, Bucurestii noi, Drumul taberii, Iancu nicolae, Real-estate, Sell houses, Vanzari 2 camere, Vanzari 3 camere, Vanzari 4 camere, Vanzari sedii, 1-mai, 13 septembrie, Anunturi-imobiliare, Spatii-comerciale
Localităţi servite
Bucuresti: Aviatiei, Pipera, Nordului, Piata Victoriei, Piata Romana, Universitate, Piata Unirii, Tineretului, Berceni, Vitan, Titan, 1 Mai, Bucurestii Noi, etc. Baneasa, Otopeni, Balotesti, Snagov, Cernica, Mogosoaia, Corbeanca, Etc.
SC Veles Consultanta Imobiliara SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Veles Consultanta Imobiliara SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Alexe Lizica
VÂNZĂRI

Trimite mesaj

0213120343

0743075229


  Burada Gabriela
  MARKETING

  Trimite mesaj

  0213120343

  0744121121


   Mihaita Carmen
   MANAGEMENT

   Trimite mesaj

   0213120343

   0744334154

    Produse și Servicii

    Administrare-Imobile
    Administrare Imobile Managementul proprietatii Este un serviciu care ajuta proprietarii sa exploateze cat mai eficient “investitiile imobiliare”. Agentia Veles vine in intampinarea necesitatilor Dumneavoastra oferindu-va un nou serviciu – “Administrare Imobile inchiriate sau neinchiriate”- la aceleasi 124 RON

    Tranzactii-imobiliare
    Tranzactii Imobiliare Veles asigura consultanta de specialitate in tranzactii imobiliare (vanzare / inchiriere spatii rezidentiale, comerciale, industriale, birouri, terenuri), avand o bogata baza de date de proprietati si clienti; impreuna cu noi puteti face alegerea corecta in investiile imobiliare.
    Facebook