societatea tipografica filaret sa, Bucureşti

Pagină verificată, actualizată în 10.04.2020

Orar cu publicul

Programul de lucru poate să difere
joiJ
08:00 – 16:00
vineriV
08:00 – 16:00
sâmbătăSÎnchis
duminicăDÎnchis
luniL
08:00 – 16:00
marţiMa
08:00 – 16:00
miercuriMi
08:00 – 16:00
Este inchis.
Deschide peste  12 h 13 min.
12 h 13 min

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J40/2564/2002
Nume anterioare
sc tipografica filaret sa
CIF
RO14547106
Adrese precedente
Bucuresti, str. F-ca de Chibrituri nr. 9-11, sector 5

Descriere

Societatea Tipografica Filaret SA ofera la comanda o gama diversificata de tiparituri: flyere, pliante, mape, afise, brosuri, blocnotes-uri, carti, calendare, agende, formulare tipizate personalizate, etc., la preturi atractive.


Profil lung
Societatea Tipografica Filaret SA, cunoscuta pentru traditia tiparirii Mersului de Tren, cat si a altor tiparituri cu specific feroviar dar si pentru diverse lucrari din domeniul tiparului si finisarii de legatorie, este o tipografie capabila sa execute comenzi variate avand in vedere ca dispune de o paleta diversificata de utilaje care asigura diferite manopere din domeniul tipografic: amintim aici linia de brosare mecanica KOLBUS. Tipografia isi doreste sa se mentina la nivel de top pe piata de tipar si sa fie un competitor de seama in domeniul in care activeaza inca din anul 1893, cand a fost infiintata ca tipografie apartinand CFR. Societatea Tipografica Filaret poate face fata oricarei provocari din domeniu, personalul fiind specializat pe functii si meserii cu specific tipografic si poate asigura executia la nivel calitativ superior a unei game de lucrari traditionale, colectivul de productie fiind deschis la tot ce apare nou pe piata tiparului. Tipografica Filaret a realizat in timp formularistica necesara activitatii cu specific feroviar cat si imprimate comune pe economie, lucrari speciale.
La nivel structural CFR, ca filiala CFR, tipografia a executat de-a lungul timpului Instructii de miscare si circulatie, monografii, registre. Tipografia executa mape, pliante, brosuri, reviste, caiete, bilete si legitimatii, autorizatii de transport, bonuri cu valoare fixa. In prezent, tipografia tipareste si livreaza Buletine de Avizare si Restrictii Viteza, Foi Oficiale CFR, Buletine Comerciale CFR, carti de vizita.
Totodata, in cadrul activitatii de productie, executam, la comanda lucrari de inseriere si numerotare, stantare, aplicare perfor. Ne straduim sa ne respectam sloganul: Societatea Tipografica Filaret, iesita din tipare...
Cuvinte cheie:
Brosuri, Pliante, Calendare, Agende, Mape, Tehnoredactare, Registre, Tipografie, Tipar, Reviste, Carti, Afise, Facturi, Flyere, Caiete, Finisare, Stantare, Chitante, Brosare, Perforare, Capsare, Mersul trenurilor, Legare, Coasere, Carnete, Inseriere, Blocnotesuri, Bonuri cu valoare fixa, Filaret
societatea tipografica filaret sa apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre societatea tipografica filaret sa!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

cristian banu
VÂNZĂRI

Trimite mesaj

0723409684