VICTORIA Sibella Bucuresti, Bucureşti

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Sibella isi doreste sa fie un spatiu de intalnire virtual al iubitorilor de frumos. Frumosul este una din dimensiunile care ridica viata noastra din biologie catre o zona profund umana. Psihologii au ajuns la concluzia ca unele animale evoluate au forme rudimentare de gandire concreta.
Gandirea nu apartine, deci, doar oamenilor. Fiinta umana este insa singura fiinta de pe planeta careia i s-a daruit posibilitatea de a se bucura de frumos, ca pe o sansa de a fi fericita.
Sibella va introduce in spatiul virtual al oamenilor norocosi, pentru care dimensiunea estetica a vietii este sursa unei bucurii perpetue la orice varsta: a produce, a recunoaste, a intelege si a oferi FRUMOSUL, intr-un perpetuu si benefic proces de comunicare umana.


Profil lung
Sibella Stil va ofera bijuterii atent selectate, adaptate atat pentru clientela moderna, sensibila la schimbarile in moda, cat si pentru clientele ce prefera bijuterii clasice. Sibella un loc frumos Sibella isi doreste sa fie un spatiu de intalnire virtual al iubitorilor de frumos. Frumosul este una din dimensiunile care ridica viata noastra din biologie catre o zona profund umana.
Psihologii au ajuns la concluzia ca unele animale evoluate au forme rudimentare de gandire concreta. Gandirea nu apartine, deci, doar oamenilor.
Fiinta umana este insa singura fiinta de pe planeta careia i s-a daruit posibilitatea de a se bucura de frumos, ca pe o sansa de a fi fericita. Sibella va introduce in spatiul virtual al oamenilor norocosi, pentru care dimen
Cuvinte cheie:
Magazin de bijuterii, Bijuterii din sticla de murano, Colier mireasa
VICTORIA Sibella Bucuresti apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre VICTORIA Sibella Bucuresti!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Strada
    Bucureşti
  0765036022
 2. Strada
    Bucureşti
 3. Strada
    Bucureşti
  074 012 3321
 4. Strada
    Bucureşti
  0744.333.734
 5. B-Dul. Timisoara 26
  061331  Bucureşti
  021.319.53.07
 6. Bd. Timisoara, Nr. 26
  061331  Bucureşti
  0727 227 697
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere