T&c Investigatii Private S.r.l, Bucureşti

2 Păreri
T&c Investigatii Private S.r.l
Strada Lt. Mladinovici Dragos
041782 Bucureşti - Sector 4
0723825604
0744373900
031/402.36.98
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 9 zile

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J40/5936/2002
CIF
14752305

Descriere

Firma detectivi din Bucuresti, ofera servicii pentru persoane fizice si juridice. Consultanta pentru securitatea informatiei la cele mai bune preturi. Firma detectivi din Bucuresti, ofera servicii pentru persoane fizice si juridice. Consultanta pentru securitatea informatiei la cele mai bune preturi.

 1. Contact

Profil lung
S.C. T&C INVESTIGATII PRIVATE S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 si are ca obiect principal de activitate investigarea si protectia bunurilor si a persoanelor.
Asa cum rezulta din prezentarea obiectului de activitate, societatea noastra ofera servicii in sfera securitatii private, concepute astfel incat sa poata acoperi practic aproape toata gama de cereri si necesitati existente in acest moment pe piata. Suntem o agentie de detectivi particulari licentiata de M.I.R.A, dispunand de aparatura specifica si de personal cu experienta pentru exercitarea activitatilor de supraveghere si investigatie.
Dotarea tehnica a companiei este formata din DEES (Dispozitive si Echipamente Electronice Speciale) dintre care enumeram: echipamente night vision, day vision, echipamente de inregistrare imagini si sunete (camere video si aparate foto, microfoane unidirectionale, reportofoane), microcamere disimulate in diverse obiecte (pentru filmari ascunse), aparatura de emisie-receptie (statii fixe si portabile, telefoane mobile).
Descriere limbă străină
S.C. T&C INVESTIGATII PRIVATE S.R.L. was founded in 2002.
The main object of activity is investigation and protection of goods and persons.The law no.31/1990 republished, law 329/2003 and the decision of the government no. 1666/2004 are the base for the activity regarding the companies and practicing the profession of private investigator.
Our company offers services in private security, as we can cover a lot of requests in this domain, almost the entire range of applications existing at this time on this market.
S.C. T&C INVESTIGATII PRIVATE S.R.L. is a private investigators company, licensed by M.I.R.A, providing specific equipment and experienced personnel exercised in surveillance and investigations.
Cuvinte cheie:
Investigatii, Securitate, Detectiv particular, Filaj, Cautari, Adulter, Disparitii, Firma detectivi, Compatibilitate
Localităţi servite
National si international
Limbi străine vorbite
Engleza
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Publicaţi imagini

Păreri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Multumesc mult personalului firmei T&C pentru profesionalismul de care a dat dovada in rezolvarea cazului meu. Marin

cu mai mult de 6 luni în urmă

Mulţumesc pentru cuvintele frumoase

Multumiri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Raportul preţ /calitate a serviciilor prestate este foarte bun
#detectiv#investigatie#supraveghere#filaj#ancheta#adulter
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru T&c Investigatii Private S.r.l!

Cunoşti firma T&c Investigatii Private S.r.l? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Ionel Terteleac
RELAŢII CU PUBLICUL

Trimitere mesaj

0314023698

0723825604

Produse

detectivi-particulari
Activitatea de investigare cu privire la conduita si moralitatea publica unei persoane Se poate face numai asupra persoanelor fizice, insa solicitarea poate fi facuta atit de persoanele fizice cat si juridice. Aceasta activitate presupune obtinerea de date si informatii, in conditiile legii, privind comportamentul si moralitatea subiectului investigat. 100 EUR

Persoanele dispărute de la domiciliu Gasirea persoanelor disparute in conditii suspecte 150 EUR


Asigurarea protectiei impotriva scurgerii unor informatii confidentiale din sfera vietii private sau a activitatii agentilor economici. Pentru protejarea agentilor economici privati, detectivul particular poate prelua atributiile fuctionarului de securitate, putand fi angajat de agentii economici privati pe perioada determinata sau nedeterminata. 40 EUR

Pentru protejarea agentilor economici privati, detectivul particular poate prelua atributiile fuctionarului de securitate, putand fi angajat de agenti Informatia este o valoare importanta a afacerii. Confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiei pot fi esentiale pentru mentinerea competitivitatii, a profitabilitatii, a legalitatii, precum si a imaginii comerciale. 40 EUR